Op dit moment is er helaas nog geen officieel social media kanaal van Luebo. Zodra deze wordt gepubliceerd, zal hier de link komen.

Onderaan deze pagina kun je de informatie nalezen over de huisregels voor social media en over nepacties en phishing mails die uit naam van Luebo worden verspreid via e-mail en social media kanalen.

Waarschuwing voor nep acties en reacties onder de social media kanalen van Luebo!

Pas op voor nep acties via e-mail en nep reacties op social media! Oplichters bieden regelmatig via verschillende kanalen Luebo tegoedbonnen aan of plaatsen negatieve reacties onder onze advertenties. Berichten hierover worden onder andere verspreid via WhatsApp en Facebook, maar ook via e-mail en sms. Pas op bij dergelijke acties en let op de volgende punten:

  • Officiële e-mails van Luebo kun je altijd herkennen aan de afzender met het mailadres klantenservice@luebo.nl Twijfel je over of een mail wel echt van Luebo is of niet, neem dan contact met ons op via whatsapp om dit te bespreken.
  • Winacties van Luebo op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina.

Heb je twijfels je over de echtheid van een winactie, neem dan contact op met ons op via onze e-mail, klantenservice@luebo.nl Heb je een tip over een nepactie, laat het ons vooral weten.